Termeni si conditii

Termeni si conditii
Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie inainte de a utiliza site-ul http://www.officetraining.ro .

Utilizarea site-ului este conditionata de acceptarea si respectarea acestor termeni. Acesti termeni se aplica tuturor vizitatorilor, utilizatorilor si altor persoane care acceseaza sau utilizeaza site-ul.

Copierea, transmiterea, publicarea sau crearea unor materiale derivate din continutul site-ului www.officetraining.ro nu sunt permise fara acordul scris al OFFICETRAINING.

Serviciul nostru poate contine link-uri catre site-uri Web sau servicii de la terti care nu sunt detinute sau controlate de OFFICETRAINING.

OFFICETRAINING nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile de pe orice site Web sau serviciu terta parte.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari asupra continutului site-ului in orice moment si fara o informare anterioara acestor modificari.

Prin continuarea accesarii sau utilizarii site-ului nostru, sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile prezentate. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa opriti utilizarea serviciului.

Daca aveti intrebari cu privire la acesti termeni, va rugam sa ne contactati.