OFFICETRAINING reprezinta un grup de traineri certificati Microsoft pe toate tehnologiile Office(2003,2007,2010,2013), cu experienta in conceperea si furnizarea programelor de instruire, consultanta in realizarea aplicatiilor VBA , organizarea datelor si elaborarea sabloanelor standard de lucru.
Specialistii nostri se remarca printr-o inalta pregatire stiintifica (matematica, informatica, economie) si sunt pedagogi talentati pentru care sintagma “Clientul nostru - stapanul nostru” s-a transformat in ”Clientul nostru - partenerul, prietenul, colegul nostru”, atitudine remarcata si apreciata de toti colaboratorii nostri.
Chiar daca in oferta de cursuri prezentam o agenda orientativa, ne personalizam demersul didactic in functie de specificul activitatii si de nevoile afacerii dumneavoastra.
Suntem aici pentru voi si, daca aveti o problema, o rezolvam impreuna!

"OFFICETRAINING - Learn! Work! Share!"

Doamna Diana Tanase s-a remarcat printr-o inalta pregatire teoretica si practica, raspunzand la toate solicitarile si oferind solutii pertinente tuturor problemelor expuse de participanti, printr-o prezentare clara si usor de asimilat.

Cursant si responsabil de organizarea cursului,
Ing. Petre Stoian

[ Enel ]
Bucuresti - Romania

Pentru calitatea metodelor de predare si a materialelor de lucru, toate programele derulate alaturi de Diana au fost apreciate de participanti si considerate foarte utile in indeplinirea obiectivelor profesionale.
Holcim(Romania) considera serviciile furnizate de Diana Tanase ca fiind de o calitate foarte buna si de un inalt profesionalism.

Nicoleta Salajan
Director Resurse Umane

[ Holcim ]
Bucuresti - Romania

In ceea ce priveste sustinerea efectiva a cursurilor, reactia participantilor a fost de asemenea pozitiva. In chestionarele de feed-back completate la finalul cursului, participantii au inclus aprecieri ca, de exemplu:
“Am ramas impresionat de modul de predare bazat pe exemple practice”; ”A fost un curs foarte bine structurat si cu un trainer foarte bun”; ”Foarte folositor. Voi aplica notiunile invatate”.
Avand in vedere succesul colaborarii noastre, o recomand pe Diana Tanase si recomand cursurile pe care aceasta le sustine.

Specialist Training,
Dragos Ciulinaru

[ ING Asigurari de viata ]
Bucuresti - Romania